Even voorstellen…

Beste lezers en lezeressen…

Mijn naam is Mirjam H.O

Ik ben getrouwd met een lieve man en we heb een poes haar naam is Snoesje en een Chihuahua hondje genaamd Chantal.   Ik woon in een mooi appartement in een prachtige omgeving.

Een van mij hobby’s zijn dwalen door de natuur met mijn fototoestel om mooie en bijzondere plaatjes te schieten en die te bewerken.

Zingen mijn passie en uitlaatklep, ik heb een zeer bewogen leven achter de rug waarin ik de nodige trauma’s heb opgelopen, door te gaan zingen van mijn Grote Liefde Jezus krijg ik energie en wordt ik enorm opgebouwd in mijn dagelijks leven. Zingen is als Balsem voor je ziel!

Het leven heeft mij gevormd en gemaakt tot wie ik ben en door Gods Liefdevolle Genade ben ik gelukkig niet meer waar ik eerst was, elke dag mag ik zijn Liefde, Herstel en Heling ervaren.

Een paar jaar geleden heeft Hij op mijn hart gelegd dit te doen in de vorm van bloggen en om mijn ervaringen te delen via mijn blogs probeer ik een getuige te zijn van mijn Grote Geweldige Liefdevolle God.. door mijn kwetsbaarheid laat Hij Zijn kracht zien!

En omdat ik elke dag ervaar dat Hij Zijn genade en grootheid aan mij laat zien in grote en kleine dingen wilde ik wat met die ervaringen doen, God vraagt van ons om een getuige te zijn en te vertellen van Zijn Liefde, Herstel en Heling.

Ik hoop dat door mijn blogs jij bemoedigt en getroost mag worden om te blijven vertrouwen in Zijn Liefde, wat de toekomst ook brengen zal.. Hij wil ook jou leven “opnieuw” kleuren zodat jij opnieuw gaat stralen zoals God jou heeft bedoelt.

In de categorie verhalen en gedichten deel ik verhalen en gedichten die mij enorm hebben bemoedigt waardoor ik hoop en bid dat ze jou ook mogen bemoedigen.

Onder de categorie Video,s staan liedjes en filmpjes die mij erg aanspreken, laat je er door bemoedigen en opbouwen in Zijn Liefde.

Onder het menu creatieve christelijke plaatjes deel ik mijn hobby.. plaatjes maken met Bijbelteksten quotes en dichten is mijn creatieve stille tijd met God. Ik hoop en bid dat door mijn plaatjes jij bemoedigt mag worden.

De afbeeldingen kun je ook bekijken via Pinterest, vie een link die rechts op mijn hoofdpagina is geplaatst.

Ben je door een van mijn blogs of plaatjes bemoedigd? Of ben je op een andere manier geraakt dan zou ik het erg waarderen als je een reactie achterlaat, want dit bemoedigt mij ook weer om door te gaan!

Ook als je een kritische noot hebt hoor ik het graag dan kan ik daar mee aan de slag.

Een nieuwe dag, er zijn geen hindernissen, de deur is wijd open om je dromen te verwezenlijken, wandel met vertrouwen en laat het verleden achter je, wees moedig en sterk.

1 korinthiers 16:13

With Great Blessings….

2 gedachtes over “Even voorstellen…

Ben je bemoedigt of heb je een vraag? Schroom niet om een reactie achter te laten.. ik reageer zo spoedig mogelijk! Be Blessed!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.