Even voorstellen…

Beste lezers en lezeressen…

Ik ben getrouwd met een lieve man en we hebben 2 dieren, een poes haar naam is Snoesje en een Chihuahua hondje genaamd Chanel. Ik woon in een gezellige stad wat in een prachtige omgeving staat.

Een van mij hobby’s zijn dwalen door de natuur met mijn fototoestel om mooie en bijzondere plaatjes te schieten en die te bewerken.

Zingen is mijn passie en uitlaatklep, ik heb een zeer bewogen leven achter de rug waarin ik de nodige trauma’s heb opgelopen, door te gaan zingen krijg ik energie en wordt ik opgebouwd in mijn dagelijks leven.

Zingen is als Balsem voor mijn ziel!

Het leven heeft mij gevormd en gemaakt tot wie ik ben en door Gods Liefdevolle Genade ben ik gelukkig niet meer waar ik eerst was, elke dag mag ik zijn Liefde, Herstel en Heling ervaren.

Een paar jaar geleden heeft Hij op mijn hart gelegd dit te doen in de vorm van bloggen, via mijn blogs probeer ik een getuige te zijn van wat Hij in mijn leven heeft gedaan en nog doet!

Hij laat door mijn kwetsbaarheid Zijn kracht zien!

En omdat ik elke dag ervaar dat Hij Zijn genade en grootheid aan mij laat zien in grote en kleine dingen wil ik wat met die ervaringen doen, God vraagt van ons om een getuige te zijn en te vertellen van Zijn Liefde, Herstel en Heling.

Ik hoop dat jij door mijn blogs bemoedigt en getroost mag worden om te blijven vertrouwen op Zijn Liefde, wat de toekomst ook brengen mag.. Hij wil ook jou leven (opnieuw) kleuren zodat jij gaat stralen zoals God jou heeft bedoelt.

Sta op en schitter, je licht is gekomen, over jou schijnt de luister van de HEER. Duisternis bedekt de aarde en donkerte de naties, maar over jou schijnt de HEER, zijn luister is boven jou zichtbaar. Jesaja 60:1-2

Snuffel gerust rond op mijn site tussen de verschillende menu’s

Een van mijn hobby’s en creatieve stille tijd met God is plaatjes maken met Bijbelteksten, quotes en gedichten. Mijn gebed is dat het jou mag bemoedigen.

Ben je op een of andere manier geraakt dan zou ik het erg waarderen als je een reactie achterlaat, want dit bemoedigt mij ook weer om door te gaan!

Ook als je een kritische noot hebt hoor ik het graag want dan kan ik daar mee aan de slag.

Een nieuwe dag, er zijn geen hindernissen, de deur is wijd open om je dromen te verwezenlijken, wandel met vertrouwen en laat het verleden achter je, wees moedig en sterk.

1 korinthiers 16:13

With Great Blessings….

9 gedachtes over “Even voorstellen…

 1. Kim

  Dankjewel! Daar ben ik heel blij mee. Ja, juist, een prachtige getuigenis over Zijn Liefde.
  Veel zegen !

  Like

 2. Love Heals All Things

  Hoi Kim
  Dat mag zeker hoor! Wat bijzonder dat dit plaatje zoveel voor je betekend. ik wens je Veel zegen toe dat je getuigenis maar mag stralen voor Hem! Be blessed!

  Like

 3. Kim

  Hoi zuster,
  Ik ben op je website gekomen door een mooie afbeelding van Openbaring 22:16. Jezus de stralende morgenster.
  Vind je het goed als ik de afbeelding gebruik voor m’n telefoonhoesje ?
  Dit vers is voor mij verbonden aan een getuigenis.

  Ik hoor het graag,
  Groet en zegen !
  Kim

  Like

 4. Love Heals All Things

  Hoi Tine, sorry dat ik nog niet gereageerd had, maar dankjewel voor je mooie bemoedigende woorden. Ik ga tzt zeker een kijkje nemen op je website.

  Like

 5. Je hebt ook een mooie website en deze woorden wilde ik even kwijt. Reageren kan je als je wilt op mijn website Gedichten en verhalen uit het leven die ook veel mijn gedachten vertalen. En je vast ook mooie woorden en meer zullen geven. En op mijn zelfde naam op mijn YT kanaal vind je ook mooie natuurwandelingen allemaal. Want ik las dat de natuur ook jouw passie is als ik mij nu niet vergis. Ga zo door want ik heb je gepind in mijn leeslijst alvast en wie weet dat jij mij ook met jouw reacties mij eens daar verrast. Groetjes Tine

  Like

Ben je bemoedigt of heb je een vraag? Schroom niet om een reactie achter te laten.. ik reageer zo spoedig mogelijk! Be Blessed!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.