“Onze Vader”


onze vader _lhat_

Ik doe mee aan een Worthy Challenge  een challenge voor vrouwen.. waarin we opnieuw herinnerd worden hoeveel we eigenlijk waard zijn.. dat we Koningsdochters zijn van de Koningen der Koningen.. dat we uniek gemaakt zijn door Hem en Hij wil dat wij gaan schijnen en schitteren op de plek waar Hij ons neer zet.. met al onze gebreken, gebrokenheid en onze zwakte.. Door onze kwetsbaarheid laat Hij zijn Grootheid zien!

De opdracht voor vandaag was dat we over na gingen denken hoe wij tot God wilden bidden.. mocht in de vorm die bij jou paste.. en onze creatieviteit gebruiken.. een van de mogelijkheden was om het Onze Vader te schrijven in eigen woorden.. Als jou gebed naar jou Vader..

Dit leek mij een erg geweldig idee en deed een poging door het in eigen woorden op te schrijven en het te verwerken in een plaatje.. want dat is bij mij aan elkaar verbonden…

En het is gelukt.. het was een enorme uitdaging voor mij want had dit nog nooit gedaan of geprobeerd.. echt uit mijn comfortzone.. meestal gebruik ik bestaande bijbelteksten of gedichten in mijn plaatjes..

Mijn Vader

Mijn Vader die zich over mij ontfermt

Uw naam wil ik Grootmaken

Naar Uw koninkrijk zie ik uit

Laat Uw plannen die U voor mij heeft tot uiting komen in mijn leven.

Wilt u voor mij zorgen in alles wat ik nodig heb, elke dag opnieuw.

Vader wilt U alle dingen die ik verkeerd doe, denk of zeg nu en in de toekomst vergeven, en wilt U mij helpen om de ander ook te vergeven die mij schade toebrengt op welke manier dan ook.

Wilt U mij bewaren voor de verleidingen van deze wereld en van de dingen die niet van U zijn, en wilt U mij bevrijden van alle banden die mij aan deze wereld en verleidingen vasthouden.

Want U bent de regisseur van mijn leven, ik wil U danken voor de kracht die U laat zien in mijn kwetsbaarheid en ik wil U Prijzen voor Uw onvoorwaardelijke Liefde die U aan mij geeft.

Amen

 

Be Blessed!

4 gedachtes over ““Onze Vader”

  1. Pingback: Achtergrondverzen bij “Het Onze Vader” 2 Hedendaagse vertaling Rond Gods Heilige Naam – Belgische Broeders In Christus

  2. Pingback: Verscheidene teksten van het “Het Onze Vader” – Belgische Broeders In Christus

  3. Pingback: Heer, leer ons bidden #1 Onze Vader – die in de hemel zijt – Belgische Broeders In Christus

Ben je bemoedigt of heb je een vraag? Schroom niet om een reactie achter te laten.. ik reageer zo spoedig mogelijk! Be Blessed!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.